KÖTTLÅDOR

Vi har alltid färska detaljer av nöt, lamm och gris. Vill du ha någon särskild styckningsdetalj så hjälper vi dig gärna med det.

För att beställa någon av våra färdiga köttlådor, fyll i respektive webformulär längre ner på sidan. När du skickat får du en bekräftelse inom kort, vi måste bara se att allt finns hemma först. Köttlådorna hämtas under våra ordinarie öppettider:

 

Klippan:

Tors 10-18

Fredag 10-18

Lördag 10-13

 

Helsingborg:

Torsdag 14-18

Fredag 10-18

Lördag 11-15

 

Här nedan hittar du formulär för följande köttlådor:

  • Nötlådor
  • Lammlådor
  • Fläsklådor och korvkasse
  • Färslådor

Vill du skräddarsy innehållet i din köttlåda väljer du istället ”Skräddarsydd köttlåda” under fliken ”Kött” uppe i huvudmenyn.

Allt lamm-, kalv- och nötkött vi använder kommer antingen från gården eller närliggande gårdar. Det ekologiska grisköttet köps in från Rosersbergs Gård, utanför Ekeby.

Köttlåda av ekologisk nöt från Bjärhus gårdbutik

Nedan hittar du våra olika nötlådor. Priset är per låda, det är ca 1 kg av varje detalj i lådan, dvs total va 5 kg. Priset anges vid respektive låda. Alla detaljer vacuumpackas i bit för bästa hållbarhet. Önskar ni få det delat i portionsbitar och vacummpackat så fyll i det under övrig information. Tillkommer 24 kr/kg


Köttlåda av gris och Korvkasse från Bjärhus gårdbutik

Vi har nedan följande fläsklådor att välja på. Priset är per låda och det är ca 1 kg av varje detalj i lådan, dvs total ca 5-6 kg. Priset anges vid respektive låda. Alla detaljer vacuumpackas i bit för bästa hållbarhet. Önskar ni få det delat i portionsbitar och vacummpackat så fyll i det under övrig information. Tillkommer 20 kr/kg.

Korvkassen se info nedan.


Ekologisk lammlåda från Bjärhus gårdbutik

styckdetaljer

Vårt pris baseras på ett halvt lamm. Prissättningen utgår från hängande vikt. Priset är 199 kr per kg. Hängande vikt på ett halvt lamm är mellan 7-12 kg. Vill du ha det vacuumpackat för bättre hållbarhet så ordnar vi det för ett tillägg av 20 kr/kg. Annars packas det löst i insatspåse och i wellpapplåda.

Fyll i hur du vill ha lammet styckat i schemat nedan och när du vill hämta.


Hel med ben & läggHel med ben ej läggHel urbenadDelad med benSkivadFärs


HelFärsSkivad


Benfri ytterfiléKotlettRacks


HelKotlettBenfri ytterfilé och innferfilé


Hel med ben & läggHel med ben utan läggHel urbenadDelad urbenadSkivad


HelFärs


HelFärs


Ovan formulär är för ett halvt lamm, fyll i nedan om du vi ha en eller två halvor
1 halvt lamm2 halva lamm

Färslåda från Bjärhus gårdbutik

Priset anges vid respektive låda. Allt vacuumpackas för bästa hållbarhet.