Charkuterier

På Bjärhus får maten ta tid

Vår grundinställning under de drygt 30 år vi arbetat med mat är att den ska produceras där den konsumeras. Något vi aldrig kommer att tumma på är vetskapen att varenda köttbit i våra produkter kommer från djur som haft ett gott liv. Oavsett om det är från vår gård eller grannens.

Leif Persson är inte bara delägare i gårdsbutiken, han är dessutom charkuterimästare på Bjärhus. På senare tid har Leifs son Max, som du vanligtvis hittar i stycken eller bakom charkdisken, tagit ett allt större ansvar även för charkuterierna. När Leif står för grundkunskap och erfarenhet, tillför Max nytänk och kreativitet.

På Bjärhus förädlar vi produkter av både nöt, lamm och gris. Vi kan stolt erbjuda ett stort utbud av kallrökta korvar, varmrökta korvar, pastejer, syltor, lufttorkat kött och andra köttpålägg.

Här presenteras ett axplock av våra mest populära charkuterier.

Om Bjärhus