Köttlådor

Vi har alltid färska detaljer av nöt, lamm och gris. Vill du ha någon särskild styckningsdetalj så hjälper vi dig gärna med det.

För att beställa någon av våra klöttlådor, fyll i respektive webformulär nedan. När du skickat får du en bekräftelse inom kort, vi måste bara se att allt finns hemma först. Köttlådorna hämtas under våra ordinarie öppettider tors 14-18, fredag 10-18 eller lördag 10-13.

Nötlådor

Lammlådor

Fläsklådor och korvkasse

Färslådor

Allt lamm-, kalv- och nötkött vi använder är ekologiskt och kommer från djur som fötts och levt hela sina liv på gården. Grisköttet köps in från närliggande uppfödare. 


Köttlåda av ekologisk nöt från Bjärhus gårdbutik

Nedan hittar du våra olika nötlådor. Priset är per låda, det är ca 1 kg av varje detalj i lådan, dvs total va 5 kg. Priset anges vid respektive låda. Alla detaljer vacuumpackas i bit för bästa hållbarhet. Önskar ni få det delat i portionsbitar och vacummpackat så fyll i det under övrig information tillkommer 24 kr/kgTillbaka till toppen »


Köttlåda av gris och Korvkasse från Bjärhus gårdbutik

Vi har följande nedan fläsklådor att välja på. Priset är per låda, det är ca 1 kg av varje detalj i lådan, dvs total ca 5-6 kg. Priset anges vid respektive låda. Alla detaljer vacuumpackas i bit för bästa hållbarhet. Önskar ni få det delat i portionsbitar och vacummpackat så fyll i det under övrig information tillkommer 24 kr/kg.

Korvkassen se info nedan.Tillbaka till toppen »


Ekologisk lammlåda från Bjärhus gårdbutik

styckdetaljer

Vårt pris baseras på ett halvt lamm. Prissättningen utgår från hängande vikt. Priset är 119 kr per kg. Hängande vikt på ett halvt lamm är mellan 7-12 kg. Vill du ha det vacuumpackat för bättre hållbarhet så ordnar vi det för ett tillägg av 24 kr/kg. Annars packas det löst i insatspåse och i wellpapplåda.

Fyll i hur du vill ha lammet styckat i schemat nedan och när du vill hämta.


 Hel med ben & lägg Hel med ben ej lägg Hel urbenad Delad med ben Skivad Färs


 Hel Färs Skivad


 Benfri ytterfilé Kotlett Racks


 Hel Kotlett Benfri ytterfilé och innferfilé


 Hel med ben & lägg Hel med ben utan lägg Hel urbenad Delad urbenad Skivad


 Hel Färs


 Hel Färs


Ovan formulär är för ett halvt lamm, fyll i nedan om du vi ha en eller två halvor
 1 halvt lamm 2 halva lamm


Tillbaka till toppen »


Färslåda från Bjärhus gårdbutik

Priset anges vid respektive låda. Allt vacuumpackas för bästa hållbarhet.Tillbaka till toppen »