Köttlådor från Bjärhus

Köttlådor från Bjärhus

Vi har alltid färska detaljer av nöt, lamm och gris. Vill du ha någon särskild styckningsdetalj så hjälper vi dig gärna med det.

För att beställa köttlådor, ladda ner och fyll webformuläret. Skicka, du får en bekräftelse inom kort, måste bara se att allt finns hemma.

Nötlådor

Lammlådor

Fläsklådor och korvkasse

Färslådor


Köttlåda av ekologisk nöt från Bjärhus gårdbutik

Vi har följande nedan nötlådor att välja på. Priset är per låda, det är ca 1 kg av varje detalj i lådan, dvs total va 5 kg. Priset anges vid respektive låda. Alla detaljer vacuumpackas i bit för bästa hållbarhet. Önskar ni få det delat i portionsbitar och vacummpackat så fyll i det under övrig information tillkommer 24 kr/kgTillbaka till toppen »


Köttlåda av gris och Korvkasse från Bjärhus gårdbutik

Vi har följande nedan fläsklådor att välja på. Priset är per låda, det är ca 1 kg av varje detalj i lådan, dvs total ca 5-6 kg. Priset anges vid respektive låda. Alla detaljer vacuumpackas i bit för bästa hållbarhet. Önskar ni få det delat i portionsbitar och vacummpackat så fyll i det under övrig information tillkommer 24 kr/kg.

Korvkassen se info nedan.Tillbaka till toppen »


Ekologisk lammlåda från Bjärhus gårdbutik

styckdetaljer

Vårt pris baseras på ett halvt lamm. Prissättningen utgår från hängande vikt. Priset är 115 kr per kg. Hängande vikt på ett halvt lamm är mellan 7-12 kg. Vill du ha det vacuumpackat för bättre hållbarhet så ordnar vi det för ett tillägg av 24kr/kg. Annars packas det löst i insatspåse och i wellpapplåda.

Fyll i hur du vill ha lammet styckat i schemat nedan och när du vill hämta.


 Hel med ben & lägg Hel med ben ej lägg Hel urbenad Delad med ben Skivad


 Hel Delad Skivad


 Hel Delad Skivad


 Hel Delad Skivad Racks hela Racks skivade


 Hel med ben & lägg Hel med ben utan lägg Hel urbenad Delad urbenad Skivad


 Hel Delad Färs


 Hel Delad Färs


Ovan formulär är för ett halvt lamm, fyll i nedan om du vi ha en eller två halvor
 1 halvt lamm 2 halva lamm


Tillbaka till toppen »


Färslåda från Bjärhus gårdbutik

Vi har följande nedan färslådor att välja på. Priset är per låda, det är ca 1 kg av varje detalj i lådan, dvs total ca 5 kg. Priset anges vid respektive låda. Allt vacuumpackas för bästa hållbarhet.Tillbaka till toppen »


Visa fler nyheter.