Korvkurs 20 mars 2019

Vi pratar lite om teorin kring att göra korv, olika typer av korv och vilken köttråvara vi använder. Vilka kryddor använder man vid korvproduktion och varför. Under kvällen kommer vi att praktiskt göra färskkorv, två till tre smaksättningar beroende på gruppen. Har ni egna idéer om smaksättning så är det alltid roligt att prova det. Vi startar kl 18:00 och håller på i ca tre timmar. Vi börjar med en enklare fika och teori, sen blir det praktisk korvtillverkning. Vi lär oss mala/hacka, krydda, stoppa och binda. Du får med dig hem ca 1,5 kg färskkorv. Guidar gör så såklart kormästaren själv, Leif.

I produktionsköket 20/3 kl 18:00 pris 695:-

FULLT! Finns inga fler platser till denna kurs, men håll utkik på vår hemsida och Facebook så kommer det fler kurser.

Boka din plats på info@bjarhusgardsbutik.se, i butiken eller på telefon 070 712 27 58

Visa fler nyheter.