Catering mm

“Maten från Bjärhus står för hänsyn till miljö, människor och djur i kombination med tradition och hantverk.”

Du väljer vilken meny som passar dig bäst. Vi tillagar och du kommer och hämtar i butiken. Speciella önskemål - fråga så försöker vi hjälpa dig.

Ladda ner vår cateringmeny 

IMG_2161IMG_2137

Köttlådor från Bjärhus

IMG_3561

Vi har alltid färska detaljer av nöt, lamm och gris. Vill du ha någon särskild styckningsdetalj så hjälper vi dig gärna med det.

För att beställa köttlådor, ladda ner och fyll webformuläret. Skicka, du får en bekräftelse inom kort, måste bara se att allt finns hemma.

Nötlådor

Lammlådor

Fläsklådor och korvkasse

Färslådor

“Allt lamm-, kalv- och oxkött vi använder kommer från djur som fötts och levt hela sina liv på gården medan grisköttet köps in från närliggande uppfödare. ”

Våra KRAV-grönsaker

I vår gårdsbutik hittar ni även de grönsaker som vi odlar på Bjärhus frodiga fält enligt KRAV:s regler. Under sommaren och hösten finns det mängder  av rovor, betor, potatis, bönor och blad. Under vintern säljer vi det vi kan lagra och inköpta kravgrönsaker.

 

“Maten från Bjärhus står för hänsyn till miljö, människor och djur i kombination med tradition och hantverk. ”

Temadagar, event och smakfulla konferenser

På Bjärhus händer det alltid saker som passar den mat- och dryckesintresserade. Vi arrangerar matvandringar, provsmakningar, temadagar och mycket annat roligt. Vi erbjuder också konferens- och mötesmöjligheter på vårt mysiga loft, ovanpå gårdsbutiken.

Loftet är alldeles lagom för ”det lilla mötet” ca 10-30 personer i en annorlunda miljö. Det går även bra att boka andra typer av möten, vi kan ta emot max 75 pers. God mat och närheten till naturen hoppas vi ska ge er ett mervärde.

För aktuella event mm se under aktuellt. På länken hittar du konferensinformation