Bjärhus v 14

Bjärhus tankar om Corona- Covid 19

På Bjärhus är all personal frisk- så vi har öppet och kör även fredagslunch i vanlig ordning.

För att det inte ska kännas trångt i butiken, har vi UTÖKAT ÖPPETTIDERNA!

Nya öppettider

TORS 10-18

FRE 10-18

LÖR 10-13

Alla kunder som känner dig hängiga, förutsätter vi stannar hemma, så att alla som är friska kan komma och besöka oss. Ring och fråga grannen om du ska handla till den också. Det är viktigt att vi hjälps åt i tider som dessa.

När man jobbar med livsmedel är det av största vikt att vara noga med hygienen, ALLTID. Så för oss är det en självklarhet att fortsätta med verksamheten, trots Corona-varningar. Vi har dock gjort vissa mindre förändringar, för säkerhets skull.

  • Vi har  tagit bort alla smakprover i butiken. Men säg gärna till om du vill prova något, så skivar vi upp just till dig!
  • Fredagslunchen serveras portionsvis, istället för buffé. Du får som vanligt äta så mycket du vill. Fredagar 11.30-13.30. Det går utmärkt att köpa lunch med sig hem, för den som önskar det. Och det finns dessutom färdigpackade portioner i charkdisken.
  • Om du har anledning att undvika andra människor går det utmärkt att maila info@bjarhusgardsbutik.se eller ringa 0435-102 95 och berätta vad du önskar handla, och när du vill hämta. Vi packar dina varor, och när du är på parkeringen tutar du (eller ringer oss), så kommer vi ut med dina varor. Det går bra att betala med swish.

 

3 april         Gräddstuvad pytt-i panna, på gårdens ekologiska grönsaker och kött. Stekt eko-ägg och våra egna inlagda rödbetor

Veg: Bönburgare med bröd, tzatziki och klyftpotatis

Lunch inklusive flera härliga sallader, nybakat bröd, kaffe och liten kaka. 99:-

Ta med- pris 85:-, Barn 0-5  år gratis, 6-12 år 49:-

 

 

Visa fler nyheter.